choose country:

Terug naar overzicht


Drukke dagen bij EZ Electric Power Steering! Niet alleen voor ons, maar ook voor de twee keurmeesters van TÜV Nord, die in twee dagen 28 auto's met onze stuurbekrachtiging keurden.

De keuringen moeten er toe leiden dat er een officiële typegoedkeuring komt voor onze stuurbekrachtiging per specifiek model auto waarvoor wij die bekrachtiging leveren. 

Met die typegoedkeuring wordt het voornamelijk voor onze Duitse klanten aanzienlijk eenvoudiger om de stuurbekrachtiging in hun autopapieren te krijgen. In Duitsland is dat bijvoorbeeld verplicht. Tot dan toe moesten onze Duitse klanten hun auto met EZ Electric Power Steering individueel ter keuring aanbieden.

Onze dank gaat niet alleen uit naar de keurmeesters, maar ook naar onze klanten die de gang naar onze showroom wilden maken en hun auto's ter beschikking hebben gesteld. Het leverde een mooi rijtje auto's voor de deur op! Een dankwoord naar transportbedrijf Hartog & Bikker in Vuren is ook op zijn plaats; een deel van de keuring is op hun afgesloten parkeerplaats uitgevoerd.